تجهیزات ابزاردقیق:
داده بردار 14 کاناله
این داده بردار قابلیت اتصال همزمان به 14 سنسور دما، فشار و سنجش دبی را دارا بوده و کلیه دادهها را بر روی یک کارت حافظه ذخیره مینماید. این داده بردار محصول دانش بنیان شرکت پویان صنعت قومس از پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان میباشد.
تابش سنج
این تابش سنج از مدل TES-1333 بوده و قابلیت سنجش شار خورشیدی تا حداکثر 2000 وات بر متر مربع را دارا میباشد.
سرعت سنج باد
این سرعت سنج باد از مدل AVM-305 بوده و قابلیت سنجش سرعت باد تا 45 متر بر ثانیه را دارا میباشد.
دبی سنج
این دبی سنج از نوع پروانهای و از مدل YF-S201 بوده و قابلیت سنجش دبی آب تا 30 لیتر بر دقیقه را دارا میباشد.
گردآورندههای خورشیدی:
گردآورنده خورشیدی صفحه تخت
این گردآورنده خورشیدی که با عنوان علمی Flat Plate Collector، شناخته میشود؛ به وسیله آقای دکتر سید علی سخایی دانشآموخته دکترای تبدیل انرژی آزمایشگاه مورد طراحی، ساخت و آزمایش قرار گرفته است. جهت آشنایی با این گردآورنده به مقالات علمی انتشار یافته از تحقیقات این گردآورنده به بخش انتشارات مراجعه نمایید.
گرد آورنده خورشیدی خطی فرنل
این گردآورنده خورشیدی که با عنوان علمی Linear Fresnel Reflector، شناخته میشود؛ به وسیله دانشجوی بین المللی آقای مهندس احمد الحمزاوی دانشآموخته کارشناسی ارشد تبدیل انرژی آزمایشگاه مورد طراحی، ساخت و آزمایش قرار گرفته است. جهت آشنایی با این گردآورنده به مقاله علمی انتشار یافته از تحقیقات این گردآورنده به بخش انتشارات مراجعه نمایید.
گردآورنده خورشیدی سهموی خطی
این گردآورنده خورشیدی که با عنوان علمی Parabolic Trough Collector، شناخته میشود؛ به وسیله خانم دکتر ساناز اکبرزاده دانشآموخته دکترای تبدیل انرژی آزمایشگاه مورد طراحی، ساخت و آزمایش قرار گرفته است. جهت آشنایی با این گردآورنده به مقالات علمی انتشار یافته از تحقیقات این گردآورنده به بخش انتشارات مراجعه نمایید.
گردآورنده خورشیدی سهموی بشقابی
این گردآورنده خورشیدی که با عنوان علمی Parabolic Dish Collector، شناخته میشود؛ به وسیله آقای مهندس پویا اسفنجانی دانشآموخته کارشناسی ارشد تبدیل انرژی آزمایشگاه مورد طراحی، ساخت و آزمایش قرار گرفته است. جهت آشنایی با این گردآورنده به مقاله علمی انتشار یافته از تحقیقات این گردآورنده به بخش انتشارات مراجعه نمایید.
دودکش خورشیدی
این گردآورنده خورشیدی که با عنوان علمی Solar Chimney Power Plant، شناخته میشود؛ به وسیله آقای مهندس سید حسین فلاح دانشجوی دکترای تبدیل انرژی آزمایشگاه مورد طراحی، ساخت و آزمایش قرار گرفته است. جهت آشنایی با این گردآورنده به مقالات علمی انتشار یافته از تحقیقات این گردآورنده به بخش انتشارات مراجعه نمایید.